Rachunkowość, Księgowość, Podatki Forum Forum dyskusyjne: rachunkowość, podatki, księgowość, praca w księgowości, studia, akty prawne, kursy, szkolenia, biura rachunkowe. - oferty pracy w księgowości: praca księgowość, zarabiaj online na inwestycji w forex (platforma online).
malgosia98
Wysłany: 2011-04-19, 22:09 Szkoła policealna rachunkowość ?
Witajcie,
W internecie szukałam informacji na temat szkół policealnych w warszawie i okolicach o profilu rachunkowość lub coś tego rodzaju. Na razie ze szkół które cieszą się dobrą opinią jest między innymi Business School w Warszawie. Poniżej filmik który znalazłam na youtube
Tutaj filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=Gjz-gRETw3c&feature=player_embedded
Ja tę szkołę skończyłem w 2010 roku i muszę przyznać, że nie żałuje. Obecnie pracuje w małej firmie zajmującej się rachunkowością. Teraz mamy ciężkie miesiące ( rozliczenia PIT etc..) ale im więcej pracy tym więcej $ na koncie więc bardzo mi to odpowiada.
Osobiście szkołę polecam.
Teraz mieszkam we Wrocławiu bo tutaj była mniejsza " konkurencja " :P
Hmm widzę, że kolejna już osoba, która miała doświadczenia z tą szkołą :) Coraz więcej nas się wreszcie ujawnia hehe :D Mi też się tam podoba, zajęcia są ciekawie prowadzone wykładowcy mili i uczynni ja nie żałuje swojego wyboru. W razie potrzeby odpowiem na pytania. Pozdrawiam
Macie jakieś notatki etc z tych zajeć ( swoje autorskie )
Jeżeli tak to będę wdzięczny za wrzucenie ich na piggyshare.com
Najszybciej się wrzuca i najszybciej pobiera.
Dla większej zachęty podpowiem, że zarobicie kilka centów na tym :P bo mam konto premium tam.
A zastanawiam się też nad pójściem do tej szkołe ale wolałbym zobaczyc czego ciekawego uczą zanim " zapłacę "
Frey
Ramowy plan zajęć ?:D Do czego potrzebny Ci ramowy plan zajęć jeśli mogę zapytać ??:) A jeśli chodzi o materiały to praktycznie wszystko mam w formie "analogowej" i nie mam jak tego przesłać :D
Kruczek
Wysłany: 2011-04-23, 21:46
Hehe, też tam studiuję. No mogę powiedzieć, że nie mam się do czego przyczepić, placówka super, lekcje ciekawe, chyba zaczne jakiś inny kierunek w ej szkole.
Kędziorek
Wysłany: 2011-04-24, 12:43
Jestem teraz na kursie maturalnym w tej szkole, potem planuje pójść na kierunek kadry i place. Coś czuje że maturka pójdzie sprawnie ;) wszystko tam jasno tłumaczą. Kto by chciał ze mną poćwiczyć przez skejpa do matury zapraszam.
Frey
Wysłany: 2011-04-24, 15:32
Kabaczek, to chyba oczywiste, ale skoro nie to powiem. Żeby dowiedzieć się co na takich zajęciach jest, jaki materiał i zagadnienia się realizuje. Po za tym jakis sylabus czy coś powinno być.
Księgowy
Jeśli chodzi o ten temat to polecam zapoznać się z jedną z poniższych stron: